We bedanken Christophe, en verwelkomen onze nieuwe jeugdcoördinatoren Mathias en Robin!

30 maart 2024 10:24

Recent heeft TVJO Christophe van Pottelsberghe aangegeven aan de slag te gaan als de nieuwe Chief Operating Officer van de jeugdacademie SK Deinze. We zijn natuurlijk verheugd dat iemand met SK Bellem roots deze kans krijgt, en wensen hem veel succes met de nieuwe uitdaging. Het betekent echter wel dat we op zoek moesten naar een geschikte opvolger voor deze zeer belangrijke functie.

We hebben in eerste instantie intern nagevraagd of er iemand deze functie wilde overnemen, en waren aangenaam verrast dat Robin Buysse en Mathias Van Daele bereid waren om dit gezamenlijk aan te pakken. Uit de onderlinge gesprekken was de sportieve cel vlug overtuigd van hun goesting en passie om dit engagement op hen te nemen.

Robin en Mathias zijn al van jongsaf actief bij SK Bellem. Eerst als jeugdspeler, en later als jeugdtrainer. Samen met hun enthousiasme hebben ze dus zeker een overvloed aan ervaring en kennis van het reilen en zeilen bij SK Bellem.

Er werd daarom niet geaarzeld om hen vanaf 1 april aan te stellen als de nieuwe TVJO / jeugdcoördinator. Ze zullen een cruciale rol spelen in het verder ontwikkelen van onze jeugdwerking.

De concrete verdeling van het takenpakket wordt nog gefinaliseerd, maar het is alvast de bedoeling dat Robin de bovenbouw zal coördineren, en Mathias de onderbouw.

Naast veel voorbereidend en ondersteunend werk dat achter de scherm wordt verricht, zullen Robin en Mathias ook zo veel mogelijk te zien en aanspreekbaar zijn op SK Bellem. U kan ze anders contacteren via onderstaande gegevens.

Robin Buysse | buyss_r@hotmail.com | 0479 07 06 23

Mathias Van Daele | vandaelemathias@hotmail.be | 0478 27 49 52


We wensen hen zeer veel succes, en hopen dat ze ook op uw steun en waardering zullen kunnen rekenen. Want wat komt maken we samen beter!

Sportieve groeten.

namens bestuur SK Bellem

Dirk Covemaeker

voorzitter