Aanspreekpunt Integriteit (API) bij SK Bellem

12 maart 2023 21:00

Welkom in onze club! 

We zijn blij dat jouw kind bij ons sport. We vinden het belangrijk dat het hier graag is en zich goed in zijn vel voelt. Onze club moet een plaats zijn waar kinderen en jongeren veilig sporten en waar plezier gemaakt wordt.

En daar zorgen wij, de club en de ouders, samen voor. We willen dat zowel volwassenen als jongeren voor elkaar respect opbrengen en de grenzen van anderen aanvaarden. Daarom is er geen plaats voor pestgedrag, racisme, geweld of ongepast seksueel gedrag. Meld het ons als grenzen overschreden worden, zowel bij je eigen kind(eren) als bij anderen.

Bij SK Bellem is Maura Lievens onze aanspreekpersoon integriteit (API) voor iedereen die vragen of klachten heeft.

We verwachten dat ouders, net als de trainers en de bestuursleden van de club, een voorbeeldrol opnemen en de kinderen op een positieve wijze ondersteunen en negatief gedrag achterwege laten. We rekenen er op dat jullie net als ons meewerken aan een toffe sportclub!

bestuur en jeugdbestuur SK Bellem

Ontdek hieronder de voorstelling van onze club API:

Hallo! 

Ik ben Maura Lievens en ik ben de API (Aanspreekpersoon Integriteit) van SK Bellem.

Ik ben een sociaal en open persoon, die graag bezig is met mensen. Ik vind het dan ook zeer belangrijk dat elke persoon zich goed voelt, ook binnen een vereniging.

Van opleiding ben ik sociaal werkster en studeer momenteel nog verder voor buitengewoon onderwijs en leerkracht secundair onderwijs. Recent volgde ik ook de cursus API van Voetbal Vlaanderen. De materie is mij dus vertrouwd en ondertussen heb ik ook al de nodige ervaring en kennis.

Ik sta altijd klaar voor een babbel, mijn deur staat open! Je mag me altijd aanspreken als je ergens mee zit, dan kijken we samen hoe het verder kan. Ik ben ook regelmatig te vinden op SK Bellem, waar je mij gerust altijd mag aanspreken.

Uiteraard ook te bereiken via e-mail (maura.lievens@outlook.be) of telefonisch (0473497717). Dan spreken we samen een moment af dat het best past!

Kom gerust eens langs!

Tot snel!

Groeten , Maura