Vader, waarom koersen wij ?Op zaterdag 19 maart 2022 om 19u30 in de voetbalkantine SK Bellem

SK Bellem presenteert:

Vader, waarom koersen wij ?

Claudine en Eddy bezoeken tijdens een wielerwedstrijd het plaatselijk café.

Hun zoon Kevin is die dag op zoek naar een eerste zege. Vader Eddy heeft er alles voor over om van hem een groot coureur te maken. Bij moeder slaat de schrik voor valpartijen bij elke wedstrijd om het hart. Tijdens een hilarische dialoog in het "Flandriens" maken we kennis met deze twee volkse figuren.

Wielrennen is de rode draad, maar man/vrouwrelaties, Tupperware-avonden, voetbalvedetten, dokters en verpleegsters worden even kleurrijk onder de loep genomen.

De grote herkenbaarheid zorgt voor hilarische situaties en reacties.

Mie De Neve is een door de wol geverfde actrice/regisseur die momenteel actief is bij het sociaal-artistiek theatergezelschap De Unie Der Zorgelozen te Kortrijk.

Wim De Coninck geniet bekendheid als ex-topkeeper bij Zulte-Waregem, KAA Gent, Anderlecht en Antwerp en is nog steeds een zeer gerespecteerd voetbalanalist op Radio 1, televisie en Het Nieuwsblad. Met deze voorstelling kan Wim zijn eerste grote liefde theater en comedy nu eindelijk zelf ten tonele brengen.

MET: Mie De Neve en Wim De Coninck

REGIE: Mie De Neve

AUTEUR: Paul Goossens

BEWERKING: Wim De Coninck

SPEELDUUR: 2 x 35’

INKOM: 10 euro

Plaatsen beperkt! Tickets online te koop!

Leden van SK Bellem kregen een persoonlijke uitnodiging. Niet leden kunnen via DIT FORMULIER (=externe link) tickets reserveren!

INFO: bauwens.lootens@skynet.be of 0471 38 83 92

Praktisch


Locatie:

SK BELLEM

zat 19 Start: zaterdag 19 maart 2022 19:30
zat 19 Einde: zaterdag 19 maart 2022 22:30