Papier container verdwijnt (tijdelijk) bij SK Bellem

18 augustus 2023 07:30

Tijdens de aanleg van het multifunctioneel speel- en sportpark, wordt het parkeren op de parking van SK Bellem tijdens de week verboden van maandag 7:00 u tot en met vrijdag 17:00 u en dit uit praktische- en veiligheidsoverwegingen. Geparkeerde wagens belemmeren immers de vlotte en veilige rijbewegingen van de vele werfvoertuigen.

Ook om die reden werd SK Bellem gevraagd om de papiercontainer weg te halen. Vaak wordt voor het lossen van papier gewoon gestopt aan de ingang van de parking, waardoor vrachtwagens niet kunnen in- of uitrijden. In de loop van vandaag vrijdag 18 augustus zal daarom de volle papiercontainer afgehaald worden, en niet vervangen worden zolang deze het vlot verloop van de werf zou kunnen verhinderen.

We nemen van de gelegenheid gebruik iedereen oprecht te danken voor het helpen vullen van de container met (enkel :-) ) oud papier en karton, en hiermee onze club hebben gesteund! We hopen dat we de container spoedig kunnen terug plaatsen, en dan verder op uw steun zullen kunnen rekenen!